Gutta på matkurs i Trondheim i regi av Norsk Smaksskule

Tema: Måltid som pedagogisk aktivitet i barnehagen!

Om kursholderne:

Ryfylkekokken Frode Selvaag sprer matglede og er spesielt opptatt av mat til barn. Frode er brennende engasjert i framtida vår – Barna!

Han snakker om Måltidet, vår eldste kommunikasjonskanal.  Frode har de siste 10 årene jobba med måltid til barn i norske barnehagar og i utlandet. Praktiske tips og råd, enkle måtar å tenke mat i barnehage på. Frode er spesielt opptatt av barnas rolle i måltidet, barns deltakelse og roller, barna må oppleve måltidet som ein trygg læringsarena. 

Frida Felicia Vennerød-Diesen holdt foredrag om smak og ernæring hos barn. Hun er forsker med mastergrad i utviklingspsykologi, og doktorgrad om utvikling av smakssansen hos barn. Kompetansen hennes  går særlig på barns utvikling av smakssansen og viktigheten av å samles rundt måltidet.

 

Rami og Audun på kurs:

To blide gutter som kom inspirerte hjem fra kurs!